Weekend Parijs

02 nov Weekend Parijs

Je vrouw zeurt al maanden over een weekend Parijs. Jij denkt alleen maar aan die overvolle kledingkast die dus nog voller wordt gepropt en de bankrekening die leegloopt. Parijs is inderdaad een shopping walhalla, maar mannen wanhoop niet. Er is meer te beleven in een weekend Parijs, dus ga gewoon mee! Laat je vrouw lekker haar gang gaan, maak eventueel afspraken over het gebruik van de creditcard, en ga zelf op pad.

Bolides bewonderen tijdens weekend Parijs

In de Gouden Driehoek, gevormd door de avenue Georges V, de avenue Montaigne en de avenue des Champs-Elysées, vind je het grootste aantal luxe designerboetieks en modehuizen van Parijs. Maar wat de vrouwen niet weten is dat de Champs-Elysées meer dan ooit het podium is waar autofabrikanten zich gaarne aan het grote publiek tonen. Niet aan Jan Modaal, maar aan de mensen die nog geld hebben voor mooie auto’s. Dat je daar voor duizend vierkante meter minimaal twee miljoen euro per huur betaalt, dat geeft dan niet. Sterker nog, in de meeste gevallen kun je er niet eens een auto kopen, je kunt alleen maar mooie bolides bewonderen.

Het zal je niet verbazen dat Citroen, Renault en Peugeot er zitten. Maar de Franse merken krijgen meer en meer gezelschap van de buitenlandse concurrentie. Toyota, Mercedes, BMW, Volkswagen, maar ook Fiat heeft inmiddels een plekje op de peperdure ‘autoboulevard’. Een weekend Parijs naar auto’s kijken!

Gevulde portemonnee

En niet alleen voor luxe designerboetieks en autosalons heb je een dikke portemonnee nodig. Als je hongerig en dorstig bent geworden van het auto’s kijken, heb je genoeg keuze uit de vele cafés en restaurants in deze omgeving. Honger lijd je hier niet omdat er voldoende eten is, alleen als je te weinig geld hebt wordt het lastig.

Dus mannen, trek de stoute schoenen aan en verblijd je vrouw met een romantisch weekend Parijs. Geef haar alle tijd in alle mooie boetiekjes en geniet zelf van dit autoparadijs. En wil je nu wat geld besparen, ga lekker op een bankje in de zon zitten met een ‘cafe emporter’ en een baguette.

Geen reactie's

Geef een reactie